Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ampere Analysis επαναλαμβάνει τις εκτιμήσεις της για το λανσάρισμα του διαδόχου του Nintendo Switch

*
Η Ampere Analysis επαναλαμβάνει την εκτίμησή της σχετικά με το πότε θα λανσαριστεί η επόμενη κονσόλα της Nintendo. Σύμφωνα με τον διευθυντή ερευνών της εταιρείας, Piers Harding-Rolls, ο διάδοχος του Nintendo Switch θα πρέπει να αναμένεται προς το τέλος του 2024, δίχως να έχει να προσθέσει κάτι περισσότερο για την ώρα.

Υπάρχουν εδώ και χρόνια φήμες σχετικά με μια πιο ισχυρή κονσόλα της Nintendo, πολλοί μιλούσαν για ένα Nintendo Switch Pro, όμως η ιαπωνική εταιρεία δεν τους έκανε το χατήρι και το 2021 απλά κυκλοφόρησε το μοντέλο OLED. Είχε προηγηθεί το Nintendo Switch Lite το 2019.


Με βάση τα νεότερα στοιχεία που δημοσίευσε η Ampera Analysis, η Nintendo κατέχει το 27,7% της παγκόσμιας αγοράς κονσολών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*